Visie van Velois


Welkom in deze Velois web-cadeauwinkel, beheerd door Loes van Vucht. Het persoonlijke karakter en de bijzondere kijk naar de creaties die door velen zijn bedacht en vervaardigd, maakt deze winkel uniek.

Hoe vaak moet je voor iemand om je heen of voor iemand binnen je werkomgeving niet op pad voor een cadeau...? Is het niet voor een verjaardag dan wel voor een bruiloft, bedankje, afscheid, jubileum of een ander moment om ergens bij stil te staan en iemand aandacht te geven.

Maar hoe vind je dit leuke originele unieke geschenk?
Dat valt vaak niet mee. Daarom wordt maar al te vaak gekozen voor toch maar weer een tegoedbon of een geldbedrag, omdat dat gemakkelijk is en altijd kan.
Sommige mensen stoppen zelfs met elkaar cadeautjes geven, omdat iedereen toch al "alles" heeft, wordt dan gezegd.

Of is het een gemis aan creativiteit en ontbreekt de tijd voor het vinden van iets passends?

In deze drukke wereld waarin we leven, proberen mensen op geschikte tijden hun noodzakelijke ontspanning te vinden. Voor de één is dat in sport of lezen, maar ook zijn er veel mensen om me heen creatief bezig om meer rust te ervaren.

Daarnaast ken ik veel mensen die door een ziekte en/of beperking meer aan huis gebonden zijn en hun tijd anders moeten invullen. Deze groep mensen vindt vaak voldoening en waardering in zelf ontworpen creaties op allerlei gebied.

Kunst en unieke zelf gemaakte producten verkopen, is best lastig. Een expositie is vaak éénmalig en men vergeet na een tijdje weer wat diegene had gemaakt. Een bijzonder kunstwerk en/of ander eigen werk kan in deze webwinkel meer aandacht krijgen en daardoor wellicht makkelijker worden verkocht.

Ben je op zoek naar een groot of kleiner geschenk, snuffel hier wat rond en zie wat er door anderen ontworpen is. Wellicht vind je op deze manier het bijzondere cadeau of verwen je jezelf door iets te kopen en er van te genieten.

Ook kun je hier andere originele artikelen vinden, ingekocht door mezelf (Velois) met ooit een wat langere levertijd, maar daardoor wel heel speciaal.