Jij en Velois


Op dit moment is het gratis om producten te plaatsen, omdat Velois nog startende is als webwinkel.

Velois wil zich onderscheiden als bijzondere cadeauwinkel en zoekt hiervoor kunstenaars en creatieve mensen. Kunst en zelfgemaakte producten die je wilt verkopen, kunnen in deze winkel een plekje krijgen. 

Eigen werk verkopen, is niet altijd even makkelijk. Wij proberen je te helpen. 

Wat verwachten wij van je:
Als je een product op Velois wilt plaatsen, leg je via een email bericht contact. veloisweb@gmail.com,

In de mail die je stuurt vragen we je het volgende op te nemen:

  • Een duidelijke foto van het kunstwerk / product dat je wilt verkopen
  • De prijs van dit werk
  • Een omschrijving van het product of kunstwerk, waar Velois eventueel ook aan mee kan werken
  • En je gegevens, korte uitleg wie je bent


Velois bekijkt of het werk dat je aanbiedt, past in de webwinkel en laat dit snel weten.

Bij plaatsing betaal je per maand een afgesproken bedrag voor het opnemen van het artikel. Je kunt deze betaling per maand weer stopzetten.
Velois zorgt voor een factuur van de betaling.

Geïnteresseerde kopers leggen via de email contact. Deze mail kan lopen via Velois of rechtstreeks naar degene die het product gemaakt heeft. Bij interesse van iemand in een kunstwerk of artikel / product, zorg je ervoor dat er zo snel mogelijk, contact wordt gelegd met de koper.
Ook zorg je ervoor dat het product bij verkoop op een juiste wijze wordt verstuurd via de Post of een koper kan het product thuis afhalen. Dit stem je onderling af.

Als een product is verkocht, geef je het door aan Velois. 


Wat doet Velois:
Velois plaatst de aangeleverde foto met prijs en omschrijving van het product of kunstwerk op Velois. Daarna wordt onderling afgestemd of hetgeen wordt aangeboden, juist is opgenomen.

Velois zorgt via sociale media voor het naar buiten brengen van het aanbod aan producten. Ook gaat Velois actief reclame maken binnen haar netwerk over deze unieke cadeau webwinkel. Dit netwerk zal in deze startperiode veel aandacht krijgen en stap voor stap worden uitgebouwd.

Daarnaast verwachten wij van iedereen die gaat samenwerken met Velois eerlijkheid en dat afspraken over levering worden nagekomen. Wij vinden het belangrijk om een prettige samenwerking op te kunnen bouwen.

Voor meer informatieNeem contact met ons op.